Afmagtskager #2

Ida bager også afmagtskager. Læs hendes mail her og besøg Ida her:

Yes dem bager vi også her! Og vi bager mange af dem! Og så er jeg bare så taknemmelig over at aflevere mit barn mandag morgen i den mest fantastiske vuggestue, med de dejligste pædagoger der både kan rumme mig og mit barn! De har overskud til at lytte til mig, fortælle mig at det er helt normalt, og at vi gør det godt! Og ikke mindst at han har det godt i vuggestuen! Og det er noget man har ekstra meget brug for i denne tid synes jeg. Vi blev forældre for anden gang i juni måned. I forvejen havde vi en dreng på halvandet, og det er jo svært at forklare ham hvad der skal ske. Så den dårlige samvittighed kan godt til tider ramme mig, men i vuggestuen får jeg en kop the, et kram og en historie om at sådan oplevede de det selv da deres børn fik mindre søskende. Her 4 måneder senere er vi efterhånden ved at nå normale tilstande herhjemme, men kager er der stadig brug for en gang i mellem…


3 Comments
Previous Post
Next Post