Afmagtskager #2

Ida bager også afmagtskager. Læs hendes mail her og besøg Ida her:

Yes dem bager vi også her! Og vi bager mange af dem! Og så er jeg bare så taknemmelig over at aflevere mit barn mandag morgen i den mest fantastiske vuggestue, med de dejligste pædagoger der både kan rumme mig og mit barn! De har overskud til at lytte til mig, fortælle mig at det er helt normalt, og at vi gør det godt! Og ikke mindst at han har det godt i vuggestuen! Og det er noget man har ekstra meget brug for i denne tid synes jeg. Vi blev forældre for anden gang i juni måned. I forvejen havde vi en dreng på halvandet, og det er jo svært at forklare ham hvad der skal ske. Så den dårlige samvittighed kan godt til tider ramme mig, men i vuggestuen får jeg en kop the, et kram og en historie om at sådan oplevede de det selv da deres børn fik mindre søskende. Her 4 måneder senere er vi efterhånden ved at nå normale tilstande herhjemme, men kager er der stadig brug for en gang i mellem…


3 kommentarer

  1. Se det er den slags mails man skal sende (og ikke dem om gulerødder i stedet for sukker). Mødre (og kvinder generelt!) skal da støtte hinanden! For nogle dage er det bare hårdt at være mor, særligt hvis man er en dum én (iflg éns barn) og så kan kager altså godt være en løsning! Min lille søn fik sin første nutella mad i går og det var tydeligvis sagen! Han er lige blevet 1 år og da han ikke ville have lagkage, syntes jeg at en lille nutella mad måtte være på sin plads! Fødselsdage skal da fejres med bare en smule kage! Og så har jeg i øvrigt lige hørt familievejleder Lola Jensen sige at vi skal forsøge os med at være 60-70% perfekte forældre, ikke 100% – det er der ingen som kan! Så om kager er aflad, bestikkelse eller noget andet, mener jeg at de er ok i ny og næ. Og jeg synes tværtimod at man er en god forælder, hvis man giver en kage af og til…

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *