igen-igen

Jeg har brystbetændelse. På tredje døgn. Eller måske fjerde, hvis jeg skal være helt ærlig. Jeg har feber og er ved at være godt og grundigt træt af at være inde i boblen, hvor noget hele tiden gør ondt, hvor trætheden er så uendeligt altoverskyggende, at jeg ikke kan holde ud at løfte hovedet og hvor verden bare ikke ser særlig lys og venlig ud. Jeg er træt af at det skal gøre ondt at amme, og træt af ikke at kunne være ordentligt sammen med Elias, som er nået der til, hvor han selv siger at han savner mig. Jeg orker ikke mere af lige præcis den skuffe – da jeg ammede Elias havde jeg brystbetændelse hver tredje-fjerde uge, og jeg har sådan set besluttet mig for at lige gyldigt hvor ærgeligt det er, så stopper jeg med at amme, hvis dette fortsætter. Penicillinkur efter penicillinkur er vel heller ikke supersund for hverken Sofus eller mig…

13 Comments
Previous Post
Next Post