I går og i dag…

Sofus og jeg var på arbejde en halv dag sammen i går. Vi havde babysitter med, og jeg tog hjemmefra med en lille smule (haha – underdrevet) uro i maven, for vi skulle være på farten i fem timer, og jeg skulle præstere mere end en kop kaffe. Vi var ikke alene, Sofus og jeg, nej, vi havde babysitter-Bedste med, og dagen blev delt op i ammevenlige bidder. Så jeg gik fra mødet for at amme, var væk i tre kvarter, overlod lækkerhapsen til Bedste og gik så tilbage til mødet. Det betød at jeg gik glip af noget vågentid med Sofus, men det er måske værd at understrege, at det faktisk godt kunne lade sig gøre. Selvom Sofus kun er tre uger, og selvom jeg er hormonella.


Nå, men det var jo så i går. For i dag har Sofus brudt alle rekorder (og snittet Elias´) for hvor længe relativt nyfødte babyer kan holde sig vågne, efter en nat uden megen søvn. Fuck. Måske har jeg bygget én til med samme søvnbehov som Elias?

5 Comments
Previous Post
Next Post