Barselstanker

Ok. Jeg ved det. Jeg er ikke særlig flittig herude på bloggen for tiden. Jeg arbejder, og falder om i sofaen når jeg kommer hjem, så jeg sjofler cyberspace lidt. Men det bliver meget snart anderledes. For I ved jo derude, hvor meget tid, man har med et lille barn i favnen, ikk?

// HOST!//

Jeg læste en kommentar til dette indlæg hos Christina. Kommentaren handler om at det faktisk er benhårdt at være på barsel. Det er det! Det er som om man – når man alligevel bare går rundt derhjemme (host host) – også lige kan ordne en million andre ting. Jeg er meget spændt på hvordan babylivet med ikke-barsel bliver – hvordan jeg lige lærer at undgå at planlægge at de vinduer der ikke har mødt en vinduespudser i årevis bliver fikset, og hvordan jeg undgår at får ambitioner om at alt hvad der skal på spisebordet på en eller anden måde er lavet fra bunden… Nå, men hvis alt går efter planen sidder jeg om 14 dage med en baby i armene. Jeg glæder mig helt tosset!

8 Comments
Previous Post
Next Post