Fundet! The Bandana Splits

Jeg er faldet over The Bandana Splits – et Brooklyn pigeband, som synger så sødt så det skær i tænderne, og er så fine og stereotype at holdet bag Mad Men må svede grønt af misundelse. Jeg er vild med dem. Tre piger, som synger om hjerte, smerte og mænd med smil på læben og i stemmerne. På en aller anden måde minder de mig om Sort Samvittighed i forhold til, hvordan de genfortolker og gentænker. Jeg har desværre kun kunnet finde en enkelt (god) video med dem, men der ligger hele tre numre på Myspace – hvor nummeret You dont have a baby to cry måske er det fineste.

Se denne video – om at smile når han går og man har lyst til at tude. Og se skørterne. Must have.

1 kommentar

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *