Gaveregn: Onlinekursus: Succes med din bogidé

Mette Holbæk – som du kan møde lige her – har begået et onlinekursus du ikke kan andet end at ønske dig. Mette er stifter af forlaget Pretty Ink, hvor hun udgav nogle-og-tyve bøger, inden hun i 2008 solgte forlaget til Rosinante&Co. Mette er min tidligere kollega, og den dame, der ringede til mig efter jeg havde været mor i en lille uge og kækt bad mig om at skrive ned, hvordan det gik. Sådan i virkeligheden… Ikke noget med at smøre glasur på vel… Mette kan spotte en god idé, og hun ved, hvad der skal til for at få den udgivet, og nu kan du simpelthen vinde hendes kursus.

OM KURSET

Drømmer du om at skrive en bestsellerbog om det, du ved noget særligt om? Vil du gerne vide, hvad der skal til – fra en insider i branchen?

Lær at forvandle din gode idé til et professionelt bog-oplæg, der vil fascinere enhver forlagsredaktør og tage dig et stort og afgørende skridt videre på vejen fra inspiration til publikation. Du kan vinde en gratis adgang til et helt unikt kursus, nemlig Mette Holbæks ‘Få succes med din bog-idé’. På dette online kursus deler hun al sin insiderviden om, hvordan du får succes med din bog-idé og får forlagskontrakten i hus.

Deltag i lodtrækningen, hvis du drømmer om at få din bog udgivet og vil …

* Vide, hvad der adskiller en god bog-idé fra en helt fantastistisk bog-idé.

* Forstå de grundlæggende processer på bogmarkedet, og hvordan du navigerer i det.

* Vide, hvem du skal kontakte og hvorfor.

* Kende hemmeligheden bag Et Virkelige Effektivt Bogforslag.

* Være fuldt motiveret for at gøre din bogidé til en overbevisende og
succesfuld præsentation.

Kurset består af 9 videomoduler, arbejdsbog og bonus-guides og koster

normalt 1.997 kroner + moms. Men altså ikke for én heldig vinder, som Johan udtrækker på fredag.

Læs meget mere om indholdet af dette helt specielle kursus lige her

SMID EN KOMMENTAR HER OG DELTAG I LODTRÆKNINGEN – og spred gerne info om denne lodtrækning i dit eget digitale univers, og nej, det giver ikke ekstra lodder, men virkelig god karma. Tak!

127 Comments
Previous Post
Next Post