(Gratis) Sandheder i Regnvejret

Nå, men det regner. Og jeg er på arbejde, og det er sådan set fint nok, men hvis nu du ikke er på arbejde, eller hvis du nu (også) synes at Den Som Dræber er lidt rigeligt uhyggelig sådan lige inden sengetid, ja, så vil jeg gerne liiige give dig noget at læse i.

Nogen mener den burde have heddet “Hvor Lagde Jeg Babyen 2”, men lige meget hvad den hedder, så har den altså glimmer på forsiden. Og Her er et uddrag til dig. Bare klik og læs. Glædelig søndag.

9 kommentarer

 1. Har ligget syg i 10(!) dage nu og én af de endeløse dage er gået med at lytte til din stemme, som fortalte befriende sandheder. Tak:-)
  // en mor, der kan genkende mange følelser og tanker

 2. øh NEJ, den bog kunne lige nøjagtigt IKKE hedde, Hvor lagde jeg babyen 2, fordi den er SÅ MEGET MERE JULIA.
  Men den kan så varmt anbefales. Dejlig bog. Svære emner. Herlig læsning.

 3. Åhr Julia, hvor ville det da være helt fantastisk at starte min postspeicaletid (læs: ledighed) med endnu en skønt bog fra dig. Præcis som jeg i sin tid kikstartede min barsel med Babybogen. Jeg kan ikke vurdere om ‘den som dræber’ er for(!) uhyggelig. Uhyggelig er alt rigelig – så hellere en tur i blogland. God søndag. Kh Caroline

 4. Tak Julia. Jeg troede faktisk, det var en give-away og skyndte mig så hurtigt at kommentere, at jeg ikke fik læst hele dit indlæg først. MEN jeg er ikke skuffet. Sikke en dejlig intro på en givetvis dejlig bog. Det har kun bekræftet mig i, at den stadig skal står på min liste over SKØNlitteratur, som nu skal/kan dyrkes.
  OG Julia, du tog ærlig talt også fusen på mig – nu er jeg meget ærlig… Her gik jeg og troede, at du havde haft det mest misudelsesværdige forhold til din mor, at jeg nærmest misundte dig den kærlighed, som mærkes i dine beskrivelse af din sorg over din mor. Jeg har selv haft en syg mor – jeg har hende stadig, men nu er hun rask. Vores forhold har dog lidt stor skade – for jeg var der åbenbart ikke nok. Selvom det for mig fyldte ALT. Jeg er derfor stadig igang med en længere proces om at stå ved den jeg er, og de holdninger, som jeg oprigtigt(!) har.
  Jeg er sikker på, jeg vil finde stor inspiration i din bog. Endnu engang tak, Caroline

 5. Hey, du kommer jo og lyver på ‘mit’ bibliotek på onsdag. Glæder mig til at møde dig 🙂 (…og det er ikke ‘løwn’)

  kram,
  Trine

 6. Elsker den måde du skriver på – elsker den bog en dag skal pryde min bog samling. Tak for smuge kigget.

 7. Kære Julie
  Jeg elsker at klikke forbi din blog i min frokostpause (he he endnu en løgn – for nu er klokken 14.00) – tak for smugkik i bogen, den står nu øverst på ønskesedlen. Også tak for mange gode indlæg både her på bloggen og diverse dameblade – you rock woman.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *