En af den slags morgener

Nogle gange er kontoret et fyrtårn af ro for enden af en meget lang morgen.

Sådan er det i dag. Elias holdt den store nattefest, og vi sov naturligvis over os alle tre her til morgen.

Dagen begynder med at jeg kaster mig ud af sengen, glider i et dameblad og skynder mig ud på badeværelset fordi jeg ved at det er en af de dage hvor jeg skal (! – og for nu at være helt ærlig, to udråbstegn efter SKAL!!) vaske hår, og hvad finder jeg:

Ikke noget varmt vand.

Jeg ringer til viceværten som informerer mig om at man har glemt at informere om at nogle ventiler og nogle rør der skal skiftes i dag. Det varme vand kommer tilbage i eftermiddag. Så efter hårvask i gigakoldt vand, tørrer jeg håret og ud af hårtørren kommer der en stikflamme direkte ud af en hollywoodfilm. Johan prøver at få Elias til at spise morgenmad, men han er i mellemtiden gået i verdens-langsomste-dreng-tempo, og klokken nærmer sig ni. Endelig endelig afsted til børnehaven med cykelhjelmen over det halvvåde hår, med Elias bag på cyklen i silende regn, mens Elias råber “Mor, bliver det sommer inden jeg fylder fire?” (Han blev tre i januar og er holdt op med at tro på at sommeren findes) – efterfulgt af “Jeg savner den blå blå himmel” og der brast moderhjertet. Barn afleveret kun med få forhindringer. Ned på cyklen igen og afsted til kontoret med makeuppen løbende ned af halsen. Endelig i mål. Kaffe om lidt. Pyha.

9 Comments
Previous Post
Next Post