Klamt klamt

Da jeg fløj til Berlin for nyligt, havde de i Kastrup Lufthavn ikke lige haft tid til at pille reklamerne for Valentines ned. Og jeg må indrømme, at jeg simpelthen synes den form får markedsføring er klam. At man lige skal købe en gave til manden eller konen for at få lidt ekstra lir / kys? Det svarer til, når kvinder synes de er sjove og fortæller hinanden at nu hvor manden har givet dem sådan en særlig fin gave, så skal han da nok få en ordentlig rusketur når han kommer hjem. Som om det er en eller anden form for materiel byttehandel?

Det bliver hurtigt sådan noget lummerklamt revypis, synes jeg – sådan noget med at man er særlig sjov, når man er sjofel. Jeg kan sgu ikke helt have det. Ligestilling, kærlighed, sex og omsorg køber man sig vel ikke til hos hinanden? Heller ikke for noget man kan rive ned fra en hylde i en lufthavn?

14 Comments
Previous Post
Next Post