Skal du lave en 18-20 forskellige desserter i weekenden?

Jeg er i virkeligheden på vej ud af døren. Jeg er blevet booket til et foredrag om branding (hvor jeg har lovet at få folk op i stolene), af nogen, der står helt utroligt tidligt op i weekenden. Folkene til mødet er nemlig allerede klar efter velkomst og første punkt til at høre på mig fra sådan ca kl 920. Ret imponerende.

Nå, men jeg stod tidligt op og fik lyst til kage. Det sker ind i mellem, så for lige at blive inspireret klikkede jeg min ind hos den amerikanske blogger Alejandra som driver bloggen Always order dessert. Den blog er vidunderlig. kager, dessert, kagepynt, kagetricks, desserttips – you name it. Ok, måske lidt riiiiiiigeligt om bryllupper til min smag, men en fantastisk blog! Da jeg arbejdede for Cosmopolitan var Alejandra min amerikanske kollega i New York, og nu følger jeg hende i blogland.

Se bare her, hvad hun kan:

Ja, dette er simpelthen hjemmelavede lyserøde "sugarcubes"
6 Comments
Previous Post
Next Post