Mandschauvinisme i forening

Da jeg sad i toget på vej til Århus, hvor jeg i aften holder dette Mini-Seminar, var jeg så (haha) heldig at sidde ved siden af tre mænd fra en fagforening, som jeg ikke helt synes jeg kan være bekendt at nævne navnet på. Fra Københavns Hovedbanegård til Korsør gik snakken på, hvordan man bedst scorer kassen på diæter når man nu arbejder for en fagforening. Så vidt jeg kunne forstå er de alle sammen valgt ind i et eller andet. De talte i hvert fald en del om valg…

Senere blev der brugt en halv time på hvor åndssvagt det er at prøve at presse kvinder ind i bestyrelser, når nu de bare ikke er så lette at arbejde sammen med. Citat: De bliver jo aldrig rigtigt én af drengene. Her var der så én der foreslog at man tog på studietur til Norge, hvor kønskvotering er indført. Bare helst inden skivejret er slut. Så kan man da bare tage til Thailand svarer en af de andre, der kender kvinder nemlig deres plads. Det syntes de alle tre var virkeligt sjovt.

Hvad f….. sker der?! De er valgt til at repræsenterer andre; de lever af andres indbetalinger, og helt ærligt: Mon ikke der er en enkelt kvinde i de fleste fagforeninger også?

27 Comments
Previous Post
Next Post