Juhuuueee – der er kaaaager

Undskyld mit fravær.

Forklaring følger en anden gang, men denne gang, handler det om kager. Kan du huske muffinhysteriet? Da Carrie bed i den første New York muffin med smuk glasur og glimmer på? Nu er afløseren fundet! De smukke, delikate og helt helt sprøde macarons. Modeugen vrimler med dem, La Glace konditoriet laver særudgaver af dem, og hvis du først har smagt en (knasende sprød uden på og helt blød indeni), så ved du hvorfor dette måske er verdens bedste haps. Nåmen. Jeg har lige spist en. Og i weekenden skal jeg bage sådan ca en milliard af dem, for nu er der simpelthen udkommet en bog med vejledninger og opskrifter så de fineste franske fristelser er nogen du selv kan bage.

Bogen – macarons. Franske fristelser, mageløse makroner, kan købes her.

13 Comments
Previous Post
Next Post