Visdom kan drikkes

Ja, altså ikke som i: For hver stor cocktail bliver du SÅ meget klogere, nej, nej, ikke den slags. Det hører julefrokosterne og de skamfulde dagen-derpå-opringninger til.

Men jeg må indrømme at et af de steder jeg i hverdagen henter flest af de små guldkorn (bortset fra kloge veninder, som serverer GOD kaffe, naturligvis) er lige nu den fantastiske yogithe i varianten PURE. Ja. Jeg lærer om livet af en omgang veludført emballage.

Men jeg indrømmer det da.

For med hvert eneste thebrev følger et guldkorn.

Og ja, jeg er måske let, men ikke så let, at jeg ikke hører efter når nogen har ret. Og det har min the. Man skal sgu prøve tingene. Ikke bare læse om dem. Vel?

Og hvis man lige skal brede det hele lidt ud, så er en af de mest fantastiske diskussioner den om objektivitet vs subjektivitet. For vi kan vel ikke sige ret meget uden at tage udgangspunkt i os selv, kan vi vel?

7 kommentarer

 1. Uh Skønne yogier. Sanne fra Urtekram siger den er go nok, der sidder rent faktisk nogle langskæggede mænd lige ned i Tyskland og finder på de fine sætninger. Jeg elsker dem virkelig også, måske er de vores tids Gajolæskesætninger?

 2. haha ja man kan drikke sig klogere 🙂 gårsdagens guldkorn fra min yogite:
  “Chances multiply if you grab them” – det er hvert fald så sandt som det er sagt, og en skøn påmindelse.
  I øvrigt dejligt, at når man så skifter te-type, kommer der helt nye citater i skøn blanding – har faktisk lige stor-shoppet yogi-te i dag, derunder chokolade-udgaven, som du vist anbefalede herinde på en detox-uge 😉 to the kitchen I go..

 3. ps. om subjektivitet – jeg er enig med dig, vi ser jo altid verden gennem vores egne “briller” og hvor er det dog interessant, at verden fremstår så forskellig for forskellige individer.
  Men derfor kan man selvfølgelig godt øve sig på det mindset, man helst vil rende rundt med! 🙂

 4. Man bli´r sgu klogere de særeste steder. Handler vel om at forholde sig åbent til livet og lærdommen. Jeg må til at supplere min Pucca med Yogi-the tror jeg.

 5. He, den the har jeg da, men jeg har da ikke lige opdaget, at de har klistret guldkorn fast til brevet. Så kan man (/jeg – for nu ikke blive tromlet af dagens visdomsord og objektivitet/subjektivitet-diskussionen) lære at holde øje med de små detaljer! 😉

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *