Visdom kan drikkes

Ja, altså ikke som i: For hver stor cocktail bliver du SÅ meget klogere, nej, nej, ikke den slags. Det hører julefrokosterne og de skamfulde dagen-derpå-opringninger til.

Men jeg må indrømme at et af de steder jeg i hverdagen henter flest af de små guldkorn (bortset fra kloge veninder, som serverer GOD kaffe, naturligvis) er lige nu den fantastiske yogithe i varianten PURE. Ja. Jeg lærer om livet af en omgang veludført emballage.

Men jeg indrømmer det da.

For med hvert eneste thebrev følger et guldkorn.

Og ja, jeg er måske let, men ikke så let, at jeg ikke hører efter når nogen har ret. Og det har min the. Man skal sgu prøve tingene. Ikke bare læse om dem. Vel?

Og hvis man lige skal brede det hele lidt ud, så er en af de mest fantastiske diskussioner den om objektivitet vs subjektivitet. For vi kan vel ikke sige ret meget uden at tage udgangspunkt i os selv, kan vi vel?

7 Comments
Previous Post
Next Post