PLUSundelig

En lille feberkrammer i sofaen.

Elias er syg igen. Velkommen til den travle uge…

Den lille fis har feber og er forkølet, og jeg er simpelthen så ked af det på hans vegne.

Det er ikke fair at denne vinter er så hård.

Måske burde man stikke af til de varme lande og – som Elias siger – at have bar mave hele tiden. Jeg kender en, der er i Thailand lige nu, med mand og børn og hele dynen. Og én på Bali, og én i LA´s sol, så jeg er godt gennemført PLUSundelig. Ikke misundelig, så man ikke under andre det bedste, men PLUSundelig, fordi man synes det faktisk ER fedt for de lykkelige få, men godt kan mærke en vis anger over ikke at tænke så langt mens tid var til at planlægge den store getaway. Heldigvis (!!!! OG !!!!) er min far hjemme og kan være sammen med Elias i dag, mens jeg arbejder på noget rigtigt godt. Alle er glade; også dem i Thailand, LA og på Bali ej at forglemme.

14 Comments
Previous Post
Next Post