Godmorgen, Hverdag

Hej Hverdag – velkommen tilbage til os. Jeg er faktisk glad for at se dig. Måske er det det (og lejlighedsvist sorte negle) jeg har tilfælles med ham, der elskede dig. Dan Turell. Jeg skal nok tage mig sammen og jeg lover KUN at tale pænt om dig. Hvis jeg må snige en lille bøn ind, kære Hverdag, så ville det virkeligt være skønt om du vil anstrenge dig for at være sød ved os? Her tænker jeg især på rigelig med søvn, og fravær af sygdom. Tak for det, gamle ven.

9 kommentarer

  1. kan kun tilslutte mig, og hvor dejligt at se, at Elias ikke ligger under for den køns-hysteriske farve-facisme med en lille rap sut i lilla og lyserød. 🙂

    “jeg holder af hverdagen, mest af alt af hverdagen”, og jeg vil da lyve, hvis jeg påstår, at jeg IKKE nyder, at børnehaven er åben igen, og jeg først begynder på arbejde i morgen……

  2. Må også tilslutte mig jubel over Elias’ sut. Jeg sendte min unge i vuggestue til morgen iført en lilla Reima-flyverdragt… og han så fantastisk ud 🙂

  3. Tak og ja: Det der med de der farver er ved at være ude på et overdrev. Og ja, Bitten – med til hverdagen hører (tak og lov) også åbne institutioner…

  4. Plejer at elske hverdagen og det gør jeg stadig, men jeg er træt og trængte meget til juleferie. Synes dog at ferien var så kort, at jeg ikke helt nåede at savne hverdagen. Men jeg ved jo at var det ikke for den, så var ferien slet ikke værd at holde …
    Kram Anja

  5. Hverdagen slog mig lige oveni hovedet med en skovl i dag … rettere af sagt en pladsanvisningsskovl!! Vi har fået alt andet end den vi ønskede, så nu kan jeg allerede se de få timer vi havde tilbage med vores lille søn, nu hvor ALT vores barsel og ferie er brugt, bliver et rent logistisk helvede. 1000 tak lortekommuner fordi I gør det så nemt for os småbørnsfamilier at holde hjulene, karrieren og den kommende generation i gang! Hordan klarer I andre det pres???

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *