Farvel 2010

Glædeligt Nyt År derude i blogland! jeg håber det bliver et fantastisk et af slagsen, og at du undgår at få en fjerboa i øjet når du springer ind i det. Jeg håber at du får det som du vil have det, og at du har ro nok til at opdage at det er det der sker for dig, når det lykkes.

Her ligger mit 2010. I en stak tætskrevne notesbøger, fyldt med arbejde, inspiration og strøtanker. Ingen dagbøger, men notesbøger. Uanset hvor glad jeg er for min ipad, min blog, min iphone og alle de andre steder, man kan skrive ting og sager ned, så slår det bare ikke notesbøgerne. Det at kunne bladre i sine arbejdsdage på den måde er helt fantastisk. Og så siger de at håndskriften er på vej væk? Nå, men noget der ikke blev plads til i notesbøgerne er de ting, jeg ikke nåede i 2010. Den første side i den første bog for det nye år, må handle om de ting, jeg gerne vil i det nye år, for eksempel en tur i legoland, mere yoga, flere fantastiske arbejdsoplevelser og så lige at skrive endnu en ebog (ja faktisk i det hele taget bare at skrive meeeget mere).

Jeg håber du får et 2011 som giver dig alt det du ønsker dig. Med andre ord: Glædeligt Nytår og nyd det nye år.

20 Comments
Previous Post
Next Post