Farvel 2010

Glædeligt Nyt År derude i blogland! jeg håber det bliver et fantastisk et af slagsen, og at du undgår at få en fjerboa i øjet når du springer ind i det. Jeg håber at du får det som du vil have det, og at du har ro nok til at opdage at det er det der sker for dig, når det lykkes.

Her ligger mit 2010. I en stak tætskrevne notesbøger, fyldt med arbejde, inspiration og strøtanker. Ingen dagbøger, men notesbøger. Uanset hvor glad jeg er for min ipad, min blog, min iphone og alle de andre steder, man kan skrive ting og sager ned, så slår det bare ikke notesbøgerne. Det at kunne bladre i sine arbejdsdage på den måde er helt fantastisk. Og så siger de at håndskriften er på vej væk? Nå, men noget der ikke blev plads til i notesbøgerne er de ting, jeg ikke nåede i 2010. Den første side i den første bog for det nye år, må handle om de ting, jeg gerne vil i det nye år, for eksempel en tur i legoland, mere yoga, flere fantastiske arbejdsoplevelser og så lige at skrive endnu en ebog (ja faktisk i det hele taget bare at skrive meeeget mere).

Jeg håber du får et 2011 som giver dig alt det du ønsker dig. Med andre ord: Glædeligt Nytår og nyd det nye år.

20 kommentarer

 1. Pingback: Farvel 2010
 2. Rigtig godt nytår til dig Julia 🙂

  Jeg tror min stak af notesbøger er cirka lige så høj som din, elsker mine notesbøger!!

  Guten rutsch

  KH

  Ann Deppe

 3. Godt nytår til dig også, og til Johan og Elias. Jeg håber at 2011 blive mindst lige så godt og spændende som 2010. Tak for bog, blok og kloge klummer.

  Jeg ser frem til det nye år – skal starte på arbejde igen efter et års barsel. Så nu er det af med barselshabitten (en fin flaskegrøn velour ting som jeg høbte i new york for 5 år siden), og på med slimmy jeans og make-up. Det har været skønt at gå hjemme med mine to piger – sådan lige at holde et års pause, men nu er det slut. I 2011 vil jeg løbe en halvmarathon, tabe 3 kilo (!), have mere sex, læse Julia Lahmes blok i arbejdstiden og besøge min lillebror i new york.

  Godt nytår til alle jer Bloklæsende fantastiske kvinder!

  Hilsen Line

 4. Godt nytår retur…og tak for alle input, indtryk, etc. herud i Blogland.

  Og dejligt med notesbøger. Bruger dem også. Har godt nok ikke så mange som dig…men det lover jo altså godt for et par bøger mere fra dig. Dejligt!

 5. Kære Julia
  Du ønskes et rigtig godt og lykkebringende nytår. Må 2011 bliver fyldt med kærlighed og nærvær for dig og dine.
  Knus AB

 6. Godt nytår til dig og din familie. Håber det bliver et godt og lykkeligt et for dig og din familie.
  – Du har helt ret med de håndskrevne noter. Jeg bliver heller aldrig digital på det område, de håndskrevne vil sejre! 🙂

 7. TAK Julia for et spændende år med en spændende blog og rigtig glædelig nytår til dig og dine kære.
  Er lige blevet færdig med “Sandheder fra en løgner”, åhh, hvilken fantastisk bog med et skønt overskud af ærlighed og åbenhed, kan genkende SÅ mange af dine beskrivelser og tanker. Glæder mig allerede til at komme i gang med dine andre bøger og til at få læst mere om kommunikation med dit MiniMagasin.

  Mange kærlige hilsner med ønsket om et smukt 2011,
  Marie Louise

 8. Kære Julia!

  Du ønskes et smukt og begivenhedsrigt nytår! TAK for et spændende år med masser af inspiration både arbejdsmæssigt og privat! Også et stort tak for din hjælp med vores nystartede firma! Vi håber på fortsat samarbejde i 2011.

  KH Camilla

 9. KÆre Julia. Godt nytår og tak for skønne ord og altid vedkommende tanker. Og også tak før at du er sådandu hjælpsomt menneske. LIge du spørgsmål: hvor er dine notes bøger fra? Og hvor køber du dem? Leder efter præcist sådanne. KH og nytårs kram fra c

 10. Også et rigtig godt nytår til dig og din familie. Jeg ønsker for jer at I får mere søvn og mindre sygdom. Og Legoland kan klart anbefales 😉

  Mange smil og tanker fra Mia

 11. Jeg hader de der profetier om at håndskrift og ordentlig stavning er på vej ud. Jeg elsker notesbøger og at skrive morgensider og desire-lister, taknemmelighedslister og et sammensurium af ideer, noter og brudstykker ned.

  Længe leve notesbøgerne og Gud bevare håndskriften 😉

  Ønsker dig og din familie et skønt nytår.

  Kh Anja

 12. Tusind tak for jeres kommentarer og gode ønsker for det nye år. Right back at ya – og jeg glæder mig så meget til at følges ad i 2011. Kærligst J

 13. Godt nytår!! Tak for en dejlig blog, de inspirerende nyhedsbreve og ja, mest af alt tak for dine ærlige bøger. Har nydt min midnatslæsning i juleferien med din seneste bog, og grebet mig selv i at ‘spare’ på den. Det er da vist enhver forfatters største ønske fra sin læser.

  Kærlig hilsen fra en trofast læser,

  Sine

 14. Kære Julia,
  Godt nytår til dig. Jeg var på dit inspirerende tekstforfatter kursus i efteråret, og det har sat skub i, at jeg er begyndt at blogge, så tak for det. Og jeg tror, jeg vil gribe ideen i det nye år med smukke notatbøger til alle mine noter. Jeg har hidtil brugt nogle kedelige nogen, men når de er fyldt ud, kan jeg ikke smide dem ud, for man ved jo aldrig om man får brug for en note om en leverandør, et telfonnummer, osv, og så er det da hyggeligere med nogle kønne af slagsen at kigge på.
  Mange hilsener Lise

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *