Julen er hjerternes pest. For nogen.

I denne søde juletid, er der alt for mange udsatte familier i vores lille velfærdsland, som ikke har penge eller muligheder for at få hverdagen til at hænge sammen. Og da slet ikke festen! Her på bloggen har jeg skrevet stolpe op og ned omkring det i flere runder, men selvom pennen er mægtigere end det meste andet, så nytter det jo ikke noget bare at skrive om at tingene ikke hænger sammen. Det ved Trine & Marina (jeg bøjer mig i støvet for jeres foretragsomhed, kreativitet og velanbragte overskud: Tre lange hurraer gjalder fra Østerbro i jeres retning). Derfor har de sammen sat gang i noget meget, meget stort i blogland. Nemlig en kæmpe lodtrækning af donerede præmier, som man kun kan deltage i hvis man giver penge til Mødrehjælpen, så de kan hjælpe andre med at få noget der bare smager af jul.

Det skal støttes!

Og det gør jeg.

Jeg håber også at du vil.

Ud over at jeg naturligvis vil deltage i den enorme lodtrækning, og udover at jeg allerede har doneret til Mødrehjælpen, så lægger jeg mine tre bøger oven i bunken. Du kan KLIKKE HER og se alt det de kloge damer har samlet sammen.

6 Comments
Previous Post
Next Post