Hysteri eller ej?

Jeg ved godt det er små-manisk det der med alle de gaver børn får i december. Jeg ved det godt. Elias får ingen pakkekalender, fordi nissen bor på bagtrappen (ja, lige dér hvor “nogen” i fordumstid kæderøg i frustration og glæde). Nissen kommer med en gave hver dag i december, og selv om man ikke skulle tro det, så stiller det faktisk krav til os. Eller rettere: Mig. For gaverne er på en eller anden måde mest mit ansvar. Mest nok fordi jeg har taget det (note to self), men jeg er ret vild med det. Det med gaverne. Og synes Elias skal forkæles til han ikke kan tage mere i denne fine måned, hvor vi jager mørket på vej med silkepapir, lys og omsorg. For en god gave er fyldt med omsorg og omtanke – og helt ærligt: Hvem har ikke brug for det?

Får man point for at være foran? gaver fra nissen til Elias. De første 16 dage kan bare komme an. Forresten: Vores nisse spiser leverpotegmadder. For nemheds skyld.
12 Comments
Previous Post
Next Post