Testresultat: Bobles

Krokodille og Kylling i skøn forening.

Så er det tid til et testresultat.

Jeg har testet Bobles i den forgangne uge – eller rettere: Det har JEG ikke, men det har Elias. Og hvordan får man ham til at hjælpe med den slags? Ved ikke at bede ham om det. Legetøjet blev stillet ind til ham, og så har jeg ellers bare holdt øje med hvordan han brugte det – og om han brugte det.

Og jeg skal ellers love jer for at legetøjet er blevet brugt. MEGET.

Legetøjet er nærmest genialt, fordi det stiller krav til barnets kreativitet og fordi det er så mobilt, at det kan involveres i barnets leg. Elias er kommet i tumlealderen og der virker legetøjet særligt godt. Det udfordrer, og er faktisk også til at lege med. Den lille kylling har Elias mest brugt til at kæle med og til at fortælle historier til, mens krokodillen både er meget farlig, en drage, en man kan svømme på gulvet med, og som du kan se på billederne, en trappe. Kyllingen kan endda ridde på ryggen af krokodillen. Nå, men hånden på hjertet: Megafede sager!

En kælekylling.
Trappen op til stolen, som er placeret så Elias kan klatre op på sit bord. Af ham selv forståes. Jeg er ikke helt klar over om det er en god ide...

Og bare så du kan se sagerne uden at skulle udsættes for mine manglenede fotoskills:

2 Comments
Previous Post
Next Post