Koster talent barndommen?

Har du hørt at Will Smiths 10-årige datter er blevet et kæmpe musikfænomen? Hun hedder Willow Smith og har udgivet denne video, som nærmest har væltet youtube. Hendes forældre har taget hende ud af skolen for at pleje hendes karriere – ligesom de har gjort med storebroderen der har spillet flere store filmroller, senest titelrollen i Karatekid. Hvis man er til udenlandsk modesladder (host host) kan Willow Smith også jævnligt ses på front row til de store modeshows, hvor mange magasiner og kommentatorer i øvrigt hylder hende for hendes gode stil. For nyligt læste jeg endda et interview med hendes stylist.

Helt ærligt.

Er de vanvittige? Den stakkels pige er ti! 10 år gammel og hun skal bedømmes på stil, look, hår og trends. Det er hårdt nok når man er ti eller tyve år ældre, men hvor forsvinder barndommen hen når den ædes af ambition og talent? Jeg forstår det ikke. Og i en tid, hvor vi dyrker talent, xfaktor og alt det andet der får tv-skærmen til at skinne mere end at gøre os umage i de år det kræver til vi kan noget, synes jeg simpelthen det er så synd for den lille pige. Jeg håber virkeligt ikke at man en dag forfalder til at hive sine unger ud i lyset på lige præcis den måde. Også selvom de har talent.

Men… hvad mener du?

9 Comments
Previous Post
Next Post