Hvad skal du i weekenden?

Altså, hvis du er den mindste smule i tvivl om, hvad du skal i weekenden, så er det bare med at få pakket rygsækken og komme afsted til Odense. For i Odense bliver der i år afholdt det fineste, fineste julemarked, hvor kreative sjæle fra hele landet præsenterer og sælger alt, hvad du har brug for for at komme i julestemning og for at undgå hvem-skal-have-hvad? i sidste øjeblik inden jul i år. Markedet begynder i morgen klokken 12, og varer hele weekenden. Samtidig er dette et af de bedste eksempler på hvad blogland kan. Initiativet og ideen kommer nemlig her fra, fra Lis, som sammen med sin partner in crime har samlet store dele af det ganske danske blogland. Det bliver faaaantastisk.

4 kommentarer

  1. Det er super godt initiativ – tager fra KBH og besøger svigerfamilien og aflægger samtidig visit i Odense – glæder mig helt vildt.

    Kh Stine

  2. Ejj…sidder på Ærø og skal faktisk en tur til “fastlandet” i morgen. Måske jeg (og mor og børn) lige skulle overveje Odense…

    PS: tester du ikke noget i denne her uge?

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *