Dette er ikke genbrug. Det er Vintage…

Ja, ind i mellem må man give sælgeren ret: Nogle sager er simpelthen for fine til at blive kaldt for genbrug. De ER faktisk Vintage. For nogle uger siden var jeg på en meget hurtig tur til Amsterdam. Det var lidt arbejde og lidt af det andet, men jeg var i fantastisk selskab og nåede også at flå kontoen. Blandt andet i denne butik, som ud over hatte og kjoler også solgte stoffer. Nej. Ikke dén slags, selvom vi taler Amsterdam. Men… Metervarer.

Bortset fra stoffer og alt det der, så se her, hvor fine hatte man kan få, hvis man kommer forbi dén by, og tjek lige hvorfor jeg burde have været hvid brud.

Yndigt, ikke? Sløret er langt og så fint. Er det ok stadig at have brug for at klæde sig lidt ud?

5 kommentarer

 1. Jo da!!! Måske kender du Tone af Suzanne Brøgger – her er et lille citat fra bogen:

  En morgen sagde Tone: – Idag er jeg smuk!
  Jeg har lige bestemt mig for det
  og klædt mig efter det, uimodståeligt!
  Det blir en god dag,
  det er bare om at bestemme sig!
  Alt og alle vil reagere på det,
  sådan gør jeg engang imellem,
  og den gir altid pote.
  Og hvem har ikke appetit på de store dage
  hvor alt det utrolige sker?

 2. Kan vi lige få en adresse evt webadresse på den butikken, helt sikkert en jeg gerne vil forbi, hvis jeg kommer på de kanter:-)

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *