GAVEREGN: Bleer én masse!

Så er der en gaveregn, som kan mærkes i børnefamilien. Og hvis det ikke var snyd på en helt særlig måde, ville jeg med det samme selv smide et lod i bunken. I dag og frem til lørdag kan du nemlig deltage i lodtrækningen om 6 pakker Pampers Bleer. Pampers har nemlig udviklet en ny ble, og i den anledning forkæler de os og husholdningsbudgettet:

Pampers fortæller os følgende om den nye ble:

For kort tid siden kårede TÆNK basisbleen Baby Dry fra Pampers som ”bedst i test”.

Bleen blev blandt andet rost for at være tynd og sidde lige så behageligt på babyen som tøj.

Nu lancerer Pampers en endnu tyndere ble Ny Pampers Active Fit hvor fyldmateriale er fjernet fra bleens kerne. Det giver lidt mere plads i affaldsspanden og bevægelsesfrihed til barnet. Bleen er deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Forbundet.

Smid en kommentar her, og nej du behøver ikke gøre andet end dette, så trækker Johan med vanlig mandelogik lod på lørdag eftermiddag.


148 Comments
Previous Post
Next Post