Velkommen til MochiMochiLand

Ok, det er HEEEEELT vildt. En amerikansk kunster strikker som galdt det livet og har heldigvis nogen til at hjælpe sig. De strikker i tolerancens navn… Se hvad de siger: “Mochimochi Land was launched in early 2007 as a place where knitted toys and people can live together in a spirit of tolerance. The toys that inhabit Mochimochi Land are at once cute and strange, and they appeal to adults and children alike. They are all original designs by Anna Hrachovec, a knitter who lives in Brooklyn.

Jeg er helt vild med det, og på bloggen kan du også finde DIY guides etc. KLIK HER.

Men se lige her. Damerne har strikket et tog… Tør ikke vise det til Elias. Er det ikke vidunderligt?

The images are borrowed from the blog http://mochimochiland.com/

6 Comments
Previous Post
Next Post