Om laster

I dag udkommer billedbogen Familien von Hansen og Suttetræet. Af Dorte Roholte og Susanna Hartmann (Forlaget Carlsen). Jeg har været heldig at få den mellem hænderne for et par dage siden, og siden har vi måske læst den 18 gange herhjemme. Herhjemme hedder den dog Anton og Suttetræet, og Elias er meget begejstret. Bogen handler om Anton, der skal smide sutterne, om Far, der skal holde op med at spise chokolade og om Mor, der skal lære at holde op med at tale arbejde i sin mobiltelefon hele tiden. Bogen handler om laster, og om at det at passe på hinanden faktisk gør det muligt at undvære alt fra sutter til chokolade. Den er fin, sjov og virkeligt lækkert tegnet (mange fiiiine detaljer!), og så er den også sjov at læse højt. Thumbs op og fem sutter her fra!

0 Comments
Previous Post
Next Post