Tour de Juhu-land: Smukke Århus

Jeg undskylder på forhånd – dette indlæg bliver lidt (…) langt…

I går var så sidste launchparty. Det blev holdt i Kvindemusset, som jo simpelthen er det mest fantastiske sted. Der var fuldt hus, og jeg er simpelthen så taknemmelig for at der overhovedet er nogen, der orker at forlade huset efter en lang arbejdsdag, når man i stedet for kan blive i sofaen – måske endda med en lækker unge i sin favn. TAK! I går var der også en stribe bloggere, som for første gang fik sat ansigt på hinanden. Sejt. Da vi gik fra Kvindemuseet fik vi kram og tallerkner med kage med, og med kagen i hånden klaprede afsted på brostenene lidt tummelumsk, lidt hjemvesramt og helt utroligt taknemmelig.

Jeg bor på et hotel, denne gang, der skilter med at toilettet ligger i vinkælderen, men ikke så tydeligt skilter med at værelset er som at komme ind i en Old Spice-sky, og at pletterne på gulvtæppet er så uhyggelige at selv jeg bliver sippet. Men jeg har sovet godt (og uforstyrret…) og tager snart toget til Odense. Her skal jeg være  et par timer, og så skal jeg – juuhuuuueeeee – hjem til Johan og Elias.

5 Comments
Previous Post
Next Post