Tour de Juhu-land #2: Tak til Dobbelt A

Aalborg holder.

Launchpartyet i går på Huset var helt fantastisk – lige fra jeg blev reddet af en gæst, da jeg var ved at fare vild på vej derhen, til vi sagde farvel til de sidste to. Så skønt at se så mange! Tak for det!

Eftermiddagen begyndte desuden sådan her; og jeg blev helt nervøs for at jeg skulle konkurrere med hende om publikum…

Men fortsatte heldigvis ganske beroligende med denne ven i Aalborg:

Efter launchpartiet delte jeg en øl med Heidi – Pretty Inks pressechef og min ven på denne del af Tour de Juhu-land, og i hotellets reception mødte vi Flemming. Flemming er hotelhunden.

Men trumfen kom da jeg prøvede at åbne vinduet på mit hotelværelse og en venlig Niels lige advarede mig om at det velnok var en dårlig idé. Synes faktisk det her hotel (Chagall) er topfedt. Helt nede på jorden… Og toiletterne ligner toiletter og ikke noget der er stjålet fra Ludvig den 14.s kosteskab.

14 Comments
Previous Post
Next Post