Tour de Juhuland # 2 – On the road

Jeg er på vej til Aalborg, hvor jeg i aften skal fejre Sandheder fra en løgner. (Og der er stadig et par pladser tilbage, hvis du vil med!). Jeg glæder mig helt vildt, og ja, jeg har også allerede et snert af den store stygge hjemve. I går talte jeg sammen med 60 fantastiske mødre i Gellerupparken om moderskabet, arbejdslivet, karrieren, ønskerne, mændene og om, hvordan vi (måske) kan få det hele til at hænge sammen. I går lærte jeg (igen) at vi faktisk er i samme situation alle sammen – at det er de færreste der synes at det liv med de små børn bare glider. Det er utroligt at vi bliver ved med at finde os i at det skal være så svært, at det er så svært at få den gode idé til hvordan man / vi får puslespillet til at falde på plads.

4 Comments
Previous Post
Next Post