I Berlingeren: Blogging holder

Nå, men jeg har jo været så heldig at få noget taletid i forbindelse med min kommende bog Sandheder fra en Løgner. I weekenden blev jeg interviewet til Berlingeren, og der talte vi allersidst i interviewet om blogging. Inden da drejede det sig om feminisme og søstersolidaritet, og du kan læse hele interviewet her. Men det jeg egentligt ville vise, var et lille udsnit, som handler om… blogging:

Hvordan ser fremtiden så ud for søstersolidariteten?

»Jeg ser den faktisk ét sted lige nu. I bloguniverset. Jeg havde aldrig troet, jeg skulle blive sådan én, som sad derhjemme og datede venner på nettet, men den søstersolidaritet, som findes der, slår mig omkuld! Der er eksempler på kvinder, som har manglet noget og spurgt efter det i bloguniverset – og pludselig står hun, som er enlig og ved at blive mor for første gang, med hele udstyret til tvillinger, selvom hun kun venter ét barn. Her passer vi faktisk på hinanden. Og vi er ærlige, blandt andet fordi det er lettere at være ærlig på skrift.« Julia Lahme former et bredt smil.

3 Comments
Previous Post
Next Post