Mit fund

Da jeg var en lille pige i røde træsko, ønskede jeg mig brændende (som i vildt og inderligt, brændende!) en børnesymaskine. Min klassekammerat havde en, og jeg var ikke misundelig, jeg var rødglødende misundelig… Så det sved! Og nu, sådan ca 25 år senere, har jeg endeligt erhvervet mig en. På loppemarked, made in russia og for fyrre kroner.

Dreams do come true – som de siger i Hollywood.

10 kommentarer

 1. JA den er skøn – jeg har nemlig en magen til !

  Den jeg har var min mors da hun var lille pige med træsko på, og da jeg blev lille pige med træsko på blev den min.

  Nu pynter den i vinduet på mit syværelse!

 2. Er sikker på at det var den der stod på mit pigeværelse 🙂 Hvor er den bare fin og vækker mange mange minder… måske man skulle hoppe tilbage i de røde træsko.

 3. Hov! Sådan en havde jeg som barn!
  Gad vide hvad der er blevet af den…
  Det må jeg finde ud af – de er nemlig så fine. Godt du endelig har fået dit ønske opfyldt.

 4. JAAAA – jeg har (eller dvs. Wilma har) en nøjagtigt magen til…jeg fandt den i den lokale genbrugs til 15,- og projicerede fluks min barnedrøm om sådan en maskine over på mit dengang 2-årige barn (som nok allerhelst vil vide om man kan bruge den til insekter og så’n)

  kram,
  Trine

 5. ihhh den er virkelig fin!! Tillyke med sån en lækker sag! Jeg havde den os, men bare som lille bitte til dukke huset 🙂

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *