Pust ud

Det har været en tosset uge.

Helt tosset.

Og fuldkommen fantastisk!

Jeg har fået lov til at arbejde med internationale modebloggere og været med til at give dem en oplevelse, som kun er få forundt, sammen med dem her. Og lige så snart, der er billeder får i dem naturligvis at se. Og så har jeg meldt fra til et bryllup. Yep. Det må man ellers ikke, men jeg kunne simpelthen ikke hænge sammen mere. Jeg har sovet og sovet og sovet. Og så også lige haft en af de der helt fantastiske dage med Elias, hvor der var tid til alt og ingenting. For eksempel at sidde næsten i læ for en regnbyge på et trappetrin og dele en kage. Og kramme. Og se på alle de vidunderligheder, der flytter til Østerbro, når Cirkus er i byen.

3 kommentarer

  1. Julia, jeg synes det er SÅ cool, at du melder fra til bryllup – også selv om man ikke må. Jeg ville selv være ked af at få et afbud, men jeg ville være mere ked af at have en veninde siddende, der stort set ikke kunne hænge sammen – for min skyld. Godt lyttet!

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *