Hvem gider?

I sidste uge var vi omkring en del ligestillingssnak her på bloggen. Et af de tilbagevendende temaer, når vi (kvinder) taler ligestilling er, at de af os, der aldrig har oplevet manglende ligestilling, eller ikke orker at deltage i debatten, måske har svært ved at orke at tage tid ud af hverdagen til at bekymre sig om det. Det er det samme, når der her i Københavns Kommune er store demoer mod besparelser i vuggestuerne og daginstitutionerne og rigtigt mange af os bare ikke når at være med… Men her fandt jeg dette fantastiske billede. Af vores amerikanske formødre. Som i 1917 satte liv, ægteskaber, levestandard og førlighed ind på at ligestilling i dag er så stor en selvfølgelighed, at mange af os ikke ved om vi gider beskæftige os med det. Sagen er bare den, at nogen skal gide for at andre ikke behøver tænke over det… Uanset om det gælder pædagognomeringen i vuggestuen eller snakken om ligestilling.

6 Comments
Previous Post
Next Post