Barca – en anbefaling

Jeg lovede for nogle dage siden, at jeg lige ville give lidt info på Barcelona, og her er der så lige et par grunde til at tage afsted:

Grund nummer 1: Bagerne:

Bemærk de store marengshjul...

Grund nummer 2: Hotellet. Vi bookede hotellet her. Det lå centralt, havde lille fin (ren) pool, roomservice (aaaaah) og værelser med balkon (= sidde i sommernatten og drikke drinks mens barn sover / ikke sover (!) , og udlån af barneseng.

Grund nummer 3: Mulighed for tid væk fra poolen. Der var ca trekvarters gå-tur til stranden, tyve minutter til en lidt afskallet zoo (til gengæld med delfinshow, hvilket tog kegler), og masser af børnevenlige ting at se og gøre. Det viste sig faktisk at denne tur var den perfekte krydsning mellem en charterferie og en storbyferie. Og sådan så bordet ud, når vi havde siddet ved poolen i ca 8 minutter.

Virkelig sund og nærende snack, dér midt på dagen.

4 kommentarer

 1. Lovely! Fritter kl 11 er obligatorisk når man er syd for Hamborg.
  Tæller dagene til slut sep. hvor vi drager af med netop 2 årig og svigermor, til Barca. Har fundet en cool hotel-lejlighedskæde dernede med det gode navn Whotells!
  Sweets/Laura

 2. Det lyder som et super sted!! Vi vil bare sydpå til efteråret – det må kunne lade sig gøre trods sygt barn!! Barca kommer med i ønskeboksen!

  Smil fra Mia

 3. Nu siger jeg bare lige n oget…
  Du mangler navnet på hotellet, for det der link giver bare link til kæden som har omkring 20 i barcelona og omegn 😀

  Hvilket af dem var det?

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *