Barca – en anbefaling

Jeg lovede for nogle dage siden, at jeg lige ville give lidt info på Barcelona, og her er der så lige et par grunde til at tage afsted:

Grund nummer 1: Bagerne:

Bemærk de store marengshjul...

Grund nummer 2: Hotellet. Vi bookede hotellet her. Det lå centralt, havde lille fin (ren) pool, roomservice (aaaaah) og værelser med balkon (= sidde i sommernatten og drikke drinks mens barn sover / ikke sover (!) , og udlån af barneseng.

Grund nummer 3: Mulighed for tid væk fra poolen. Der var ca trekvarters gå-tur til stranden, tyve minutter til en lidt afskallet zoo (til gengæld med delfinshow, hvilket tog kegler), og masser af børnevenlige ting at se og gøre. Det viste sig faktisk at denne tur var den perfekte krydsning mellem en charterferie og en storbyferie. Og sådan så bordet ud, når vi havde siddet ved poolen i ca 8 minutter.

Virkelig sund og nærende snack, dér midt på dagen.
4 Comments
Previous Post
Next Post