Arbejdsmandag

Min firmabil er en cykel og i dag er det mandag og mandagen i modeugen ovenikøbet. Jeg har sådan en dag med møde på møde på møde og så slutter den med et lækkert fotoshoot med fantastiske mennesker og ikke mindst en underskøn forfatterinde, som jeg vil glæde mig til at introducere jer for herude på bloggen om sådan ca… hmmm…. seks-otte måneder. Jeg er altid spændt inden fotoshoots. Det er altid helt enorm spændende hvordan holdet fungerer, hvordan “offeret” nyder det, hvordan billederne bliver og om man ligesom får det frem i looket, følelsen og intenciteten, man ønsker sig. Jeg  glæder mig til i eftermiddag og cyklen er lastet med alt fra ledninger til det aggregat der sikrer (fucking) fladt hår hele dagen. Min firmabil er en cykel og hele kontoret kan være i min taske. Love it.

4 Comments
Previous Post
Next Post