Twins, anyone?

Så er der lykkeligt nyt fra Kongehuset igen, og ja, jeg ved godt at de færreste af Jer er enige med mig i den betragtning, men lige netop det hus, hænger mig langt ud af halsen. Ja, de er sikkert søde, rare, dejlige, kulturelle mennesker, og det er da også skønt for dem at de er så priviligerede som de er. Tillykke med graviditeten til Mary, og tillykke med at hun har adgang til så megen hjælp nu, hvor hun skal nå så meget.

Fire børn med ganske få år imellem er ikke enhver familie forundt – hverken på den ene eller den anden måde, og det er skønt for den absolutte overklassefamilie, at de har mulighed for at nyde det.

En kommentator sagde, at Kongehuset jo er trendsættende på mange måder, og at nu stiger antallet af mange-børnsfamilierne nok… Jeg er sikker på at mange af os ville ønske os flere børn end de gængse 1,8 (eller er den mon efterhånden oppe på 2,1?) hvis vi havde de samme muligheder. Og nej, jeg er ikke misundelig. Jeg ville ikke bytte mit liv for hendes / deres, men jeg vil gerne slå et hårdt slag for at prinsesser ikke er forbilleder vi kan bruge til særligt meget.

31 Comments
Previous Post
Next Post