Tilbage på bloggen

Velkommen tilbage til bloggen.

Jeg håber du stadig er derude?
Puha, det er dejligt at være her igen. Jeg har godt nok savnet det – og Jer. Mange, mange uger væk fra bloggen har givet mig masser af tid til at tænke uden at skrive så meget om det, og det har virkeligt været godt for mig. Jeg har nemlig truffet nogle beslutninger for denne blog:
1.    Slut med at lade være med at vise tænder. Denne blog kommer til at afspejle flere holdninger end den har gjort hidtil (ikke at jeg lige nu har noget at hidse mig op over, meeeen…). For det første fordi jeg har lyst, for det andet fordi… at jeg jo er mig, og for det tredje fordi jeg er sikker på at I godt kan holde til det. Hvis ikke er der masser af lækre blogs derude…
2.    Slut med så mange indlæg. Jeg lægger nok ikke fire om dagen mere. Jeg prøver at holde mig i skriveskindet. Måske bliver de enkelte indlæg så dét bedre.
3.    Slut med at lade være med at fortælle ting og sager. Fra nu af kommer I altså lidt mere med mig på arbejde (Jeg har verdens lækreste job, og jeg elsker det!), med mig i Aldi og i Irma, hvis I forstår.
4.    Slut med at være halvflov over at fortælle Jer, når jeg holder kurser, workshops, foredrag etc, fordi jeg er bange for at I bliver trætte af at høre om det. Som sagt, I kan jo bare klikke væk, hvis I synes jeg maser på for den slags kontakt med Jer.
5.    Ergo: SLUUUUT med nuttedhed og ind med rock!

Og så lige et opråb!

Hvis DU vil sparke gang i noget debat herude på min blog, hvis du har noget at sige, noget der har betydning, noget du vil dele, så send mig en mail. For denne blog er altså også til dig.

Nå, men, øhhhm, er I der stadig?

34 kommentarer

 1. Velkommen tilbage, Julia! Jeg har virkelig savnet dig, og dine indlæg – både dem med nut og dem med rock 🙂 Håber du har haft skøn ferie… Knus

 2. Super skønt du er tilbage! Og yep – i’m ready for Rock ‘n’ Roll… !

  Elsker folk der har en mening og siger den ! Og nå ja – så elsker jeg din blog! Og damn jeg glæder mig til den nye bog!!!

  Smil (omend naturligvis et rocket et af slagsen) fra Mia

 3. jammen så er vi tilbage! i fin stil ses det. Håber din ferie har været lige så skøn som min

  og lille orientering mest spændende for mig måske men mit blog-navn “mor-til to” ændres sig til “snart-mor-til-tre” 🙂 “snart” er måske så meget sagt, men lad os bare sige at jesusbarnet ikke har patent på juleaften 😉

 4. HELL YEAH! Du kan tro jeg stadig er her – men det vidste du jo godt;)

  Jeg er helt klar til at headbange med dig! Kom bare an med dig – råt for usødet! Du er nemlig (også) lækker i den ‘udpakning’:D

  KRAM
  Lis

 5. Hej. Jeg er her i den grad. Og har tænkt meget over det med firma-bloggin’ siden jeg læste dit nyhedsbrev. Jeg er kommunikator, nystartet selvstændig – men er på mange måder usikker på, jeg har nok at bidrage med på en firmablog – eller også er det den ikke brugbare beskedenhed …Tak fordi du er retur!
  Tak fordi du er retur!

 6. Årh mand! Det vil jeg se frem til. For du kan jo godt det der med både at være lækker, sjov og klog (ej, hvem er det liiige jeg prøver at score her!?!) samtidigt. Altså: Jeg kan sgu godt lide dig! Mere af det!

 7. Om jeg er her ? Helt sikkert!
  Om du har været savnet ? Mon ikke!!

  Velkommen tilbage. Håber du har haft en fantastisk ferie! 🙂

 8. Du er for sej, Julia! Selvom jeg kun er 15år og hverken har mand, barn eller job endnu, så elsker jeg at læse med her på bloggen og “hvor lagde jeg babyen?” har jeg læst op til flere gange nu.
  Jeg vil være som dig “når jeg bliver stor” 🙂

  Jeg er her helt bestemt endnu og du skal skrive lige som du vil.. Alt hvad du rører ved bliver alligevel fantastisk 🙂

  Ha’ en fortsat dejlig sommer!
  KH Maya

 9. Ind med rock! Sådan skal det sku være! Med masser af !!!! Og der skal tænder til for at skabe noget med ægte bid. Jeg vil tage udfordringen op på hjemmebloggen. Haps! Og dejligt at du er tilbage 🙂

 10. Velkommen tilbage søde Julia!
  Og jeg synes dine planer for bloggens fremtid er formidable. Jeg vil glæde mig til den nye stil, eller gamle stil er detvel egentligt, som du nu vender tilbage til. Sådan oplever jeg det lidt.

  Mange knus AB

 11. Jep. Er her. Selvfølgelig. Også klar til at se den “nye”rocker-Julia.

  Ikke at jeg synes du skal smide din nuttedhed ud, for jeg synes der skal være plads til begge dele.

 12. JAAAAA!

  Det lyder helt rigtigt. For nok har din blog hele tiden været værd at læse, men når man nu godt ved at du har mere kant i virkeligheden – på den allerskønneste måde – så er det da den helt rigtige vej at gå. Dejligt! Glæder mig!

 13. Sådan – så kom der lige noget attitude ind i kampen…for hulan da…fedt!!!

  Og læste lige at du kommer med en ny bog i september. Glæder mig, glæder mig, glæder mig, glæder mig, glæder mig, glæder mig, etc…

 14. Dejligt at du er tilbage, man bliver hel afhængig af den blog verden 🙂

 15. Åh du er tilbage!!

  Og jeg glæder mig til, at du er dig – det er jo det man skal være!

 16. Finally, det har sgu været en lang sommer. Tak fordi du er tilbage, du har været savnet 🙂

 17. Skønt at du giver os mere dig. At du gør op med det pæne og nuttede og giver os lidt mere rock 🙂 Verden har brug for kvinder der tør være sig selv!

 18. Jaaaaaa, velkommen tilbage.
  Jeg kiggede forgæves herinde den 1. august, fordi jeg bare kunne huske, at du ville vende tilbage i august. Skuffelse. Især da jeg så, at du ville holde ferie til den 15.
  Men iiiiih, så kigger jeg ind i dag og ser, at du har været i gang LÆNGE allerede. Så velkommen tilbage, du har bestemt været savnet! 🙂

  – Så i øvrigt Johan på Skanderborg Festivalen. Synes du har en sindssygt sej mand!

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *