Om at (turde) have holdninger

Jeg er simpelthen så stolt af at få lov til at skrive klummer for JP.

Det er fantastisk at få lov til at have sådan et talerør, og jeg gør mig umage for at vise det respekt og være så klar i mælet, og så modig som muligt. Nu er det sådan at JP også har et blog-site, og her ryger mine klummer naturligvis op, når de er i avisen. Det er sådan set meget godt at de gør det, der er sindssygt mange læsere inde på det site, og derfor er der også rigtigt mange læsere, jeg meget gerne vil i dialog med derude.

MEN, når man stikker næsen frem kan man hurtigt få hak i den, og det får man altså hurtigt ude i JPs blogunivers. I dag har jeg nok stukket næsen lidt rigeligt frem, for i dag indeholder min klumme nemlig ordet muslim. Så jeg er helt klar på at blive sablet ned derude inden for de næste otte-ti minutter. Jeg håber at du  har lyst til at læse klummen.

7 Comments
Previous Post
Next Post