Om at (turde) have holdninger

Jeg er simpelthen så stolt af at få lov til at skrive klummer for JP.

Det er fantastisk at få lov til at have sådan et talerør, og jeg gør mig umage for at vise det respekt og være så klar i mælet, og så modig som muligt. Nu er det sådan at JP også har et blog-site, og her ryger mine klummer naturligvis op, når de er i avisen. Det er sådan set meget godt at de gør det, der er sindssygt mange læsere inde på det site, og derfor er der også rigtigt mange læsere, jeg meget gerne vil i dialog med derude.

MEN, når man stikker næsen frem kan man hurtigt få hak i den, og det får man altså hurtigt ude i JPs blogunivers. I dag har jeg nok stukket næsen lidt rigeligt frem, for i dag indeholder min klumme nemlig ordet muslim. Så jeg er helt klar på at blive sablet ned derude inden for de næste otte-ti minutter. Jeg håber at du  har lyst til at læse klummen.

7 kommentarer

 1. Hej Julia,

  det er godt at turde stå ved sine meninger – men vi skal vist alle sammen passe lidt på, så det ikke pr. automatik bliver til “muslimerne imod os” og vice verca – hvad Medina angår, så må det ganske enkelt være en flok ignorante små jaloux gruppe af unge mennesker der må ha kedet sig fælt;o)
  Medina betyder – ganske simpelt – BY/Stad på arabisk, så at det er fordi hun “nedgør” “deres” hellige by er vist mest af alt en journalistisk vinkel;o)
  Sådan en overskrift sælger bare flere aviser end “unge etniske danskere keder sig bravt”….

 2. Jeg synes, det er sejt, du tager den op derinde og slår et slag for frisind og tolerance! – og tager tæskene. JP har jo et af de groveste og mest hadefulde bloguniverser derude – og jo, jeg mener hadefuld – den måde mange af dem er i mod på ER hadefuld, selvom en af dem, der kommenterer på din klumme, forsøger at argumentere for det modsatte…

  /Cathrine

 3. Jeg er for sindsro, for flow og for at Elske det som er!
  Der er så meget spildt genialitet og energi i at bekæmpe… Også i at bekæmpe dem der bekæmper – såsom at bekæmpe dem der kaster med æg.
  Jeg støtter frihed i højeste instans.
  Var det mig der blev påkastet rådne æg, tror jeg jeg ville takke for tilkendegivelsen, at jeg har berørt disse mennesker så meget, at de vil handle på det. Og så bede dem om at smutte…

  Man skal ikke kaste med æg, hvis man selv bor i en hønsegård 😀 (men det skulle de jo åbenbart, for det gjorde de… )

 4. Og vups så var der sabelhug til Julia!!

  Jeg bor selv i Ishøj (og er faktisk godt tilfreds med det) – men var ikke til ovennævnte koncert. Men at det skulle ske kommer desværre ikke bag på mig. I shøj og nabokommunerne er der som Sandra skriver en masse unge mennesker som keder sig og som kommunen, pædagoger og deres familier !!!!ikke rigtig ved hvad de skal stille op med.

  Dog har jeg et par semestre på bagen på religionsstudiet og er på INGEN MÅDE ekspert i Islam, men jeg er ret sikker på at den adfærd de har er meget LIDT MUSLIMSK. Den er tilgengæld uacceptabel! Løsning på problemet har jeg ikke……men som Medina sagde, så er der nogen som er blevet meget dårligt opdraget… så mon ikke det er i familierne man skal starte?? (Ja jeg er også meget naiv)

  Hilsen Maiken (som håber at sabelhug ikke afholder dig (Julia) fra at afholde fantastiske foredrag i Ishøj – for det var SÅ hyggeligt sidst…….og nu er din målgruppe jo nok ikke den æggekastende type – det værste vi kan true med er nok en ildelugtende ble som skal skiftes (o;)

 5. Jeg holder lige vejret og knuselsker mit beauty-univers (sorry) endnu mere lige nu, for sikke da en spandfuld kommentarer de JP-blog-indlæg kaster af sig. Er det aldrig svært at vænne sig til ?

 6. Ja, mage til mavesure gamle mænd skal man lede længe efter, virkelig sejt, Julia, at du smider en ny en efter dem hver tirsdag – respekt for det! Og rigtig fin klumme fra din hånd synes jeg, med en masse rygrad faktisk 😉

 7. Hold op en masse gnavne gamle mænd!!!
  Du får godt nok nogle hug, der er vist andre end de unge i Ishøj og omegn der ikke ved hvad de skal få tiden til at gå med 😉

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *