Godmorgen derude i fordboldlandet!

Nå, men  det regner jo sådan set stadig, og det er hele 11 grader i dag, så jeg er spændt på om vejrmanden overhovedet tager mig alvorligt. Jeg er i tog på vej mod Odense lige nu. Jeg har møder hele dagen, ogi eftermiddag støder Johan og Elias så til, så vi sammen kan bruge weekenden i Danmarks smørhul og fejre Bedste Karen. Men bortset fra alt dette, så er det i dag VM begynder. Jeg FATTER ikke at det skulle være så vidunderligt?! Og jeg FATTER slet ikke at der ikke er en eneste tv-reklame (måske bortset fra dem for trusseindlæg), der kan finde på noget andet end fodbold at læne sig op af. Jeg er allerede træt og det er ikke en gang begyndt endnu. Jeg keder mig ikke på den måde et hul i hjernen, jeg er bare ikke helt med… heller ikke på den der EM-for-snart-tyve-år-siden-nostalgi… Måske forstår du det? Og nej, det gør ingen skade… Glædelig fredag!

21 Comments
Previous Post
Next Post