Mandagsopråb

Weekenden er gået, heldigvis med sol, og med et meget dejligt foredrag i Århus. Foredraget var i går og foregik på Kvindemuseet (som er mit nye favoritsted lige præcis der), og var arrangeret i anledning af at Børn I Byen nu også er der, i Smilets By. Normalt når jeg holder foredrag om moderskab og hvordan der ser ud derinde, når vi slet ikke så langt ud af det… Men i går, var der en helt særlig stemning , og vi kom til at tale om de krav vi stiller til os selv, til andre og ikke mindst oplever at der blev stillet til os. I Kvindemuseets ånd var svaret på alle bønnerne naturligvis oplagt: Søstersolidaritet. Der er nemlig stadig et slag at kæmpe derude, og det er slaget for at vi husker at passe på hinanden, at åbne lidt op og lade være med at blive emsige hvis nogen (for eksempel dem vi har fået børn med, vores veninder, kollegaer, forældre…) gør tingene på en lidt anden måde end os. Så er det nemlig også lettere at hjælpes ad.

4 Comments
Previous Post
Next Post