I denne uge…

Jeg skriver for Femina. (HURRA!) Jeg er boganmelder (HURRA!) og klummeskribent sammen med Kåre Quist (HURRA!), som er gift med denne skønne dame (vi bliver nødt til at finde en blog-pendent til begrebet “social incest”). Nu har jeg lige fået denne uges nummer i hånden, og dermed også klummen. Kåre er sjov! Bortset fra det, så kan du også få et smugkig ind i denne dames hus, nemlig Carolines (kvinden bag børn i byen). Men her stopper det slet ikke, for magasinets fantastiske Chefredaktør, Camilla, som vi jo også kender her fra (yep – blog-incesten er løs!) har skrevet en pissegod leder, som handler om meget at det vi diskuterer herude. Se selv (og nej, jeg må ikke affotografere den, så fyrer de mig bare):

2 kommentarer

  1. Og man får også en sød film med:-)
    Jeg glæder mig til at læse det i weekenden, har gemt det til vi skal i sommerhus og jeg glæder mig:-)

  2. Elsker jeres klumme, Julia. Og synes det er DYBT interessant at få en mands syn på skæve problematikker også. Kåres pointe i denne ude, er jo ret godt spottet!!!!!!!!!

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *