Hvorfor skriver du ikke mere om Johan?

I går fik jeg en mail, hvor jeg blev spurgt om hvorfor jeg ikke blogger om ting, der er endnu tætterere på? Her kommer nogle af svarene:

1. Jeg blogger ikke om mine venner, fordi de ikke orker at deres mødre læser på min blog, når der sker noget i deres liv. En anden grund er, at jeg prøver at holde tungen lige i munden i forhold til ikke at snuppe andres historier (for tit).

2. Jeg blogger ikke om Johan (yep – det er jeg også blevet spurgt om), fordi han lever sit eget liv, og fordi jeg ikke synes han skal være en statist her på bloggen. Desuden er jeg mærkelig blufærdig lige her – jeg vil gerne have ham for mig selv.

3. Arbejde – “Julia, hvorfor blogger du aldrig om dit arbejde?” Det er der flere grunde til. Jeg blogger faktisk om mit arbejde her ovre, men jeg blogger ikke om kunder, kollegaer og konkrete opgaver, før den enkelte opgave er slut. Tænk, hvis jeg kom til at afsløre noget, som de helst ikke vil have ud? SÅ er det bedre helt at lade være.

4. Elias – ja, jeg ved godt at det er kedeligt at man aldrig ser ham, og jeg elsker selv at se dem i øjnene, jeg læser om. Men på grund af Johans arbejde, og på grund af at jeg allerede sparer op til psykologhjælp (til ham eller mig, eller os begge) til når han opdager, at jeg har skrevet en bog om ham, synes jeg ikke han skal “bruges” til mere. Desuden er han så forbandet nuttet, at jeg jo næsten ikke kan være det bekendt over for resten af verden.

10 Comments
Previous Post
Next Post