Det man siger er man selv: Ja, der er nogen, der lytter

Jeg stod op klokken fem i dag. Eller det vil sige, jeg vågnede klokken fem, og bare lå der lidt og lyttede til fuglene i baggården. Og nu sidder jeg her i toget. Med nogenlunde kaffe, virkelig smuk udsigt og bare lytter… Til andres samtaler. Når to kollegaer sidder ved siden af hinanden på en lang togtur, viser denne, min lille, analyse, at det man taler om, er hvor absolut åndssvage alle de andre er. For eksempel sidder der nogle fra et hospital foran mig, og RÅBITCHER over, hvor dumme og onde de andre er, når de sådan stjæler ens ideer, ens konklusione, og værst af alt: Ens pauser. Ved siden af mig – på den anden side af gangen – sidder der to andre, som skælder ud over det samme. Bare på en anden arbejdsplads. Ikke særligt fedt. Helt ærligt: Det man siger, er man selv. Bare de ikke læser blogs.

7 Comments
Previous Post
Next Post