Rejsefeber + Palmesavn = tog til Jylland?

Jeg skal ud at rejse i morgen. Eller det vil sige: Jeg skal en tur til Jylland, for at arbejde. Det har jeg glædet mig til længe, for jeg er faktisk ret glad for at sidde i toget med min computer, og desuden skal jeg arbejde på noget, jeg har glædet mig til. MEEEEEEN. For der er et MEN: Derudover er jeg også ved at være rimelig rejselysten, sådan på et mere generelt plan. Jaja, jeg har “lige” været i Indien, men det er som om, at det at rejse griber fat i en, og så hænger man ligesom på den slags feber. Og trænger til at se en palme. Jeg er i hvert fald klar på noget med fly, hotel og ja… Starbucks i lufthavnen. Desværre er der simpelthen ikke andet på tapetet end toget i morgen tidlig. Må håber, der er en palme et sted, jeg lige kan tjekke ud.

4 Comments
Previous Post
Next Post