TAK

På en ganske almindelig dag, med mavesyg Elias, arbejde en masse og alt det andet – er det alligevel tiltrængt at sende en kærlig torsdagshilsen ud i cyberspace for at sige tusind tak til alle jer modige damer derude, som har sagt ja til at dele noget af det sværeste, det mest sårbare og det, der er allermest hemmeligt, når I har lagt Jeres hjerte på bloggen. I har gjort det lettere for andre kvinder at stå ved den de er, og ja, der er mere end 2500 mennesker pr indlæg, der har brugt tid på at læse det I har skrevet. Det gør en forskel, når man står ved. Det tror jeg virkeligt på. Tusind tak til alle Jer der har læst med, og ikke mindst til alle jer der har lagt kommentarer og øst af den reneste søstersolidaritet. Jeg tror på at den form for ærlighed giver nærhed, og at nærhed er noget af det vi har brug for; også for at acceptere at vi er så forskellige, som vi er. Tusind tak, altså. Det er (fandme) rørende, det er det.

4 Comments
Previous Post
Next Post