Nuttet eller ej

Ved min Sådan Bliver Du En Kreativ Tekstforfatter-workshop i går, var der en deltager, der sagde at det er utroligt at vi allesammen er ih og åh så nuttede i cyberspace. Alt er malet med en lyserød pensel, alle er kreative, alle er lykkeligt gift med en vidunderlig mand, og alle kan hækle en eller anden dims, til at trække hen over en eller anden dims. Vi påstår allesammen at vi er megaøkologiske og nærmest har trillet kartoflerne op ad jorden inden vi selv maser dem ud til den blideste, blødeste økologiske mos. Jeg ved godt at det er sådan det er, mange steder: Helt sikkert fordi vi har en tendens til at være bange for at hvis vi viser vores ansigt som det er, så vender folk sig bort. Mine egne erfaringer er dog, at ærligheden er sjovest, at den varer længst og at den skaber størst genkendelse. Netop derfor er jeg så dybt taknemmelig over, at så mange modige damer har lagt Hjertet på Bloggen her i denne uge – hvis du har en af de hæslige Irriterende Følelser, og mod til at dele den, så hit med den! Send mig en mail, og jeg lægger den op herude. Som du kan læse i kommentarerne her på siden betyder det helt vildt meget for rigtigt mange medsøstre at de / VI ikke er alene om alt det mindre nuttede.

2 Comments
Previous Post
Next Post