Nuttet eller ej

Ved min Sådan Bliver Du En Kreativ Tekstforfatter-workshop i går, var der en deltager, der sagde at det er utroligt at vi allesammen er ih og åh så nuttede i cyberspace. Alt er malet med en lyserød pensel, alle er kreative, alle er lykkeligt gift med en vidunderlig mand, og alle kan hækle en eller anden dims, til at trække hen over en eller anden dims. Vi påstår allesammen at vi er megaøkologiske og nærmest har trillet kartoflerne op ad jorden inden vi selv maser dem ud til den blideste, blødeste økologiske mos. Jeg ved godt at det er sådan det er, mange steder: Helt sikkert fordi vi har en tendens til at være bange for at hvis vi viser vores ansigt som det er, så vender folk sig bort. Mine egne erfaringer er dog, at ærligheden er sjovest, at den varer længst og at den skaber størst genkendelse. Netop derfor er jeg så dybt taknemmelig over, at så mange modige damer har lagt Hjertet på Bloggen her i denne uge – hvis du har en af de hæslige Irriterende Følelser, og mod til at dele den, så hit med den! Send mig en mail, og jeg lægger den op herude. Som du kan læse i kommentarerne her på siden betyder det helt vildt meget for rigtigt mange medsøstre at de / VI ikke er alene om alt det mindre nuttede.

2 kommentarer

  1. Det er sgu kloge damer, du har på de kurser. Og det er rigtigt, at alt det overnuttede er herude i cyperspace, men jeg synes nu også, at der er pænt meget rå ærlighed. God pinse, kære Julia.

  2. Kære Julia

    Jeg kan da godt være tildels enig, for pyha jeg mister helt pusten over hvor fantastisk mange har det og hvor idyllisk det er hos de fleste. Men omvendt så er jeg glad på deres vegne over at de har det liv de har. Jeg selv er også meget kreativ, og nyder at fortælle og dele alle mine ideer her i blogland. Men som person er jeg brandærlig, og pakker intet ind. Det kan ikke nytte at sige at hos os spiser barnet alt det økologiske brocoli vi serverer og laver aldrig en scene når virkeligheden er en ganske anden 😉 Så ud med sandheden, gør sku det hele meget nemmere.
    Håber jeg også du/I kunne læse i mit indlæg nr #2 i den rørende serie om hjertet på bloggen!

    Mange ærlige smil fra Mia

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *