Hvilken dag er onsdag?

I dag er onsdag shoppedag. Eller måske bare kigge-dag. Og lad nu være med at blive sur fordi jeg opfordrer til at bruge penge… For det gør jeg ikke! Jeg vil bare virkeligt gerne dedikere dagen i dag til webshops jeg synes er for vilde. Måske kender du dem, måske gør du ikke, men du får fem i dag, og her kommer den første:

YOZOCRAFT.com

Her finder du lir, papir og bløde bånd og ting der blinker – FRA JAPAN! Lækre, lækre bånd, fine papirvarer og jeg kan slet ikke få nok at at klikke rundt på dette site. Har netop bestilt noget der for første gang og skal nok huske at fortælle hvordan det går.

Fint brevpapir til dig der heller ikke kan lade være med at have papir-cravings selvom du ikke aner hvad du skal bruge det til nu hvor alt er pr mail alligevel...
Ja naturligvis mangler du en japansk syæske...
2 Comments
Previous Post
Next Post