Åh nej… Nyt fra Muji

Nu har de så også fået hudpleje. I deres alt for skønne emballage og faktisk også til at betale. Klik her.

Og i følge Muji selv er serien fri for alt muligt farligt. Læs her:
A hypo-allergenic skincare range formulated for delicate, sensitive skins. Combines grapefruit seed extract, which is naturally moisturising, with Portulaca Oleracea (Common Purslane) extract, which protects the skin. Excludes common irritants to delicate skins, e.g. alcohol, parabens and perfume.
• Alcohol-free
• Paraben free
• Unperfumed
• No artificial colouring
• Free from mineral oils

5 kommentarer

  1. Altså ikke for at være perfid, og heller ikke fordi jeg har forstand på det, men så vidt jeg kan se, er der i hvert fald diverse alkoholer i: Behenyl Alcohol, Phenoxyethanol + diverse glycoler, som vist nok heller ikke er de bedste. Men måske er disse ikke skadelige???

    Og så er det kun Sensitive Skin – serien, der er uden parabener (jeg troede selv, det var alt på siden der var uden, da jeg opløftet over denne nye opdagelse klikkede ind).

    Korriger mig meget gerne, hvis jeg tager fejl. Jeg synes det er en jungle, og derfor ser jeg altid grundigt på deklarationen, inden jeg køber noget. Indtil videre har jeg ikke fundet en creme, der både var til at betale og fri for “alt det farlige”… og god.

    Er der nogen eksperter på linjen, der kunne komme med et par videnskabelige betragtninger over emnet skadelige stoffer i creme og kosmetik? 🙂

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *