Kreativt tekstforfatteri

For nogle måneder siden holdt jeg en workshop i at arbejde kreativt og målrettet med at skrive. Workshoppen er særligt henvendt til dig, der arbejder med kommunikation, dig der skriver pressetekster, dig der lever af at skrive, men ind i mellem savner inspiration, og dig, der har en tendens til at få skriveblokkering når du skal i gang, og til dig, der oplever et pres for hele tiden at skulle levere nye og interessante tekster. Du får alle genvejene og redskaberne til at skrive og til at nyde processen. Hvis jeg lige må prale lidt, så er den workshop altså et hit (!), og den indeholder alt det, jeg ville ønske nogen havde lært mig for fem år siden. Nå, men nu er næste workshop simpelhen planlagt. Den er i maj, og du kan læse meget mere her.

0 Comments
Previous Post
Next Post