Her er jeg

Nu har jeg brugt halvanden dag på at tænke over om jeg skulle lægge dette billede ud på bloggen, fordi det jo forestiller mig og i helfigur og med kinderne hen over øjenene, mens jeg sveder i hotelgangen i New Delhi, men også fordi jeg faktisk selv synes jeg er ret fin på det billede. Så er det sagt. Aldrig har jeg haft så fint tøj på. Vores indiske familie havde nemlig sørget for at min søster og jeg var klædt på til bryllupsceremonien, så man ligesom kunne se at vi var en del af familien (den indiske altså), og eftersom de er ca tusind toner mørkere end vi er, og eftersom der ikke er så meget som en eneste fætter tilfælles i den slags familie, var det faktisk også rimeligt vigtigt med de sarier. Min søter så vidunderligst (vist ikke et rigtigt ord, men du forstår) ud af alle, og her er jeg så. I silkesari, der kalder på at blive syet om til noget, og som jeg ikke kan nænne at klippe i. Sjældent har jeg følt mig så fin.

12 kommentarer

 1. Kære Julia

  Du har bestemt ret til at føle dig fin – du ser ganske skøn ud. Man kan se glimtet og varmen i dine øjne, det virker som en helt speciel følelse du har, og det lyder som en magisk ferie/et magisk bryllup.

  Kærlige hilsner fra
  Mia

 2. Du ser fantastisk ud og tak fordi du besluttede vi måtte se 😉 lyder som en hel fantastisk ferie i har haft…

 3. Sari er noget af det smukkeste der findes. Og indiske bryllupper er fantastiske oplevelser.
  Gud hvor jeg savner Indien – landet som rummer så meget og som er fyldt med kontraster så jeg bliver helt svimmel …

 4. ORV!

  Det var da en beslutning, der faldt heldigt ud for læseren:) Du ser FANTASTISK ud med øjnene henover kinderne, hihi:))
  SMUK kjole på en skøn kvinde!

 5. Ja, Ret godt gået at være slimline i sari….!
  Og du er sød med det lille håndtegn der 😉 Som om du lige siger: Hej hej…. 🙂
  Fin, DET var du. Og Smuk som en rose….eller som en inder 🙂

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *