Haiti

Herude i cyberspace er der rigtigt mange der har gjort en masse for at samle ind til Haiti. For eksempel har Annamette været ganske flittig. Men nu har det danske jeansbrand ONLY (yep, dem har jeg også arbejdet for ind i mellem, for nu at holde linierne helt rene), begået følgende genistreg sammen med Red Barnet. Og hep hep for det:

ONLY støtter ofrene i Haiti igen

Ved Danmarks Indsamlingen donerede ONLY 200.00 kr. til jordskælvsofrene i Haiti. Nu har ONLY besluttet sig for at støtte ofrene yderligere ved at designe en non-profit T-shirt, hvor alt overskuddet fra salget er øremærket til organisationen Red Barnets arbejde i Haiti.

”Vi ved fra tidligere katastrofer, at problemerne ikke forsvinder på et par måneder selvom mediernes opmærksomhed svinder. Forholdene er stadig meget kaotiske i Haiti, og i sådan en situation er børnene mest udsatte. Mange børn har mistet deres forældre og har ingen mulighed for at klare sig selv, så de er i overhængende fare for at ende i kriminalitet eller blive udsat for forbrydelser. Organisationen Red Barnet varetager børnenes tarv og hjælper dem tilbage til en normal hverdag, hvor de kan gå i skole og sikre sig en bedre fremtid. Derfor har vi valgt at støtte Red Barnets fortsatte arbejde i Haiti”, udtaler Julie Rosenkrands, PR-ansvarlig for ONLY i Danmark.

Støt børnene i Haiti og få en fed T-shirt til gengæld: You can’t do everything – but you can do something!

T-shirten sælges i alle ONLY butikker og kommer i to forskellige designs, der hver er lavet i farverne sort, lyserød og hvid. Pris 79,95 kr.

2 Comments
Previous Post
Next Post